Илунга Макабу нокаутира Дмитрий Кудряшов

Преди малко в Екатеринбург, Русия Илунга Макабу победи Дмитрий Кудряшов с технически нокаут в петия рунд и завоюва „сребърната“ титла на WNC в полутежка категория.

В началото на мача Кудряшов зае центъра на ринга. Докато Макабу бързо отстъпваше назад и обработваше тялото на съперника си. В края на рунда двамата влязоха в размяна.

В началото на втория рунд Кудряшо заработи с джеба си, но в средата на рунда позволи на Макабу да скъси дистанцията и при една размяна на удари се озова в нокдаун. Той продължи мача, но за малко отново не се озова в нокдаун като само въжетата го спасиха от падане.

Макабу тръгна напред в третия рунд, натисна руснака и започна да го млати на въжетата. Кудряшов се опита да контраатакува, но пропусна доста удари. В края на рунда боксьорите се озоваха в центъра на ринга, като предимството отноео беше за Макабу.

В четвъртия рунд Макабу забави темпото. Кудряшов се опита да се активизира. Двамата размениха удари, а в средата на рунда реферът пожела Кудряшов да бъде прегледан от лекаря, от носа на рузнакът обилно течеше кръв.

В петия рунд, съперниците застанаха един срещу друг и се опитваха да се нокаутират с един удар. Кудряшов не работеше с краката си, и лошо бранеше тялото си, докато Макабу успя да избегне тежките крошета на Кудряшов. В края на рунда Макабу започна да налага Кудряшов на въжетата и след като той пропусна тежки удари реферът спря побоя.
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *