Ивендър Холифийлд очаква Руиз да победи Джошуа в реванша

Легендата Ивендър Холифийлд очаква Анди Руиз младши да спечели реванша срещу Антъни Джошуа.

Миналия месец в Мадисън Скуеър Гард в Ню Йорк Руиз повали Джошуа четири пъти в нокдаун, за да постигне победа с технически нокаут в седмия рунд и да спечели световните титли на WBO, WBA (супер), IBF, IBO в тежка категория.

След края на мача британската звезда активира клауза за реванш, а втората битка ще се проведе в края на годината.

Холифийлд е останал изключително впечатлен от представяне на мексиканският боксьор.

„Тежка категория израства. Срещата между Анди Руиз младши и Антъни Джошуа показа, че когато някой вярва в себе си, той може да постигне онова, което си е поставил за цел,“- каза Холифилд.

Ивендър Холифилд вярва, че Джошуа не е бил подготвен за постоянния натиск от страна на Руиз.

„Всичко ще зависи от Джошуа. Ако той не може да се справи с натиска, същото нещо ще се повтори и във втората битка. Руиз трябва да направи същата битка, да го е захапал през цялото време. Джошуа не се намираше в най-добрата си кондиция в първия двубой. Той трябва да се подготви за сериозен натиск,“- каза Холифилд.

„Вярата в себе си идва от психиката. Всички знаем, че Джошуа е добър боксьор, който е силен, но така се случва, когато пресирате съперника си. Натискът изцежда онези, които не са готови да се справят с него.“

Що се отнася до реванша, Ивендър Холифилд очаква Руиз да се прибере с четирите си титли у дома.

„Да, очаквам същия изход в реванша, защото Руиз ще се боксира по същия начин. Той не изпитва страх, той е готов да рискува, а онзи, който рискува, има по- голям шанс да спечели и да стане световен шампион.“

Спаринг между Холифийлд и Руиз
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *