Иван Редкач започна тренировки с Робърт Гарсия

Непобедения боксьор от Лека категория Иван „Ужасния“ Редкач (17-0, 13 КО ) смени своя главен треньор и вече ще тренира под ръководството на бившия световен шампион и Треньор на 2011 Робърт Гарсия. Поставен под N 5 в IBF , N 8 WBC и N 10 WBA , Редкач и неговия мениджър Лари Ерми решиха, че само треньор от световна класа, ще спомогне на Украинския боксьор да се доближи до световната титла.
И двамата се надяват това да се случи през 2015 г.

“ Уважавам много бившия си треньор Марио Моралес, но почуствах, че се нуждая от някой, който да ме научин как се печелят шампионски срещи.“ – каза Редкач “ В последните си две срещи не показах подобрение, нещо, което трябва да правя във всяка една среща. Робърт Гарсия е велик треньор, един от най- добрите в бокса. Направих няколко страхотни спаринга в неговата зала ( Окснард ), която се намира само на един час път от моя дом ( Лос Анджелис ). Нямам търпение да се бия отново, за да покажа колко много съм подобрил своята игра.“

“ Моята работа като мениджър е да направя всичко за Иван, за да стане световен шампион.“ – обяснява Ерми за мотивите си. “ Видях доста грешки, които Редкач направи в последните си две срещи, след като те не бяха остранени, настъпи време за промяна. Иван се нуждае от треньор като Робърт Гарсия, за да достигне до световно ниво.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *