Жената на Тони Фъргюсън е пожелала да му бъде наложена ограничителна заповед след многобройни посещения на полицията
Съпругата на бившия временен шампион на UFC в лека категория Тони Фъргюсън е подала молба в сряда за ограничителна заповед срещу съпруга си.Според полицейските доклади органите на реда са посетили дома на Фъргюсън пет пъти от януари 2018 г., три от които през последния месец. Тони Фъргюсън не е бил арестуван и не му е повдигнато обвинение в нито една от тези ситуации.

Молбата за ограничителна заповед е подадена по-малко от една седмица, след като шест полицейски служители са изпратени в дома на Фъргюсън в Санта Ана. Кристина Фъргюсън е заявила пред полицията, че е била в къщата на родителите си в Ла Мирада миналия петък, когато Тони Фъргюсън е отвел техния 2-годишен син обратно в дома им и е сменил ключалките на вратите. Тя е казала, че не се е страхувала за безопасността на детето, и служителите на реда са си тръгнали, след като са установили, че няма заповед за задържането му и не е извършено престъпление.

На 19 февруари полицейски служители са посетили Тони Фъргюсън, след като той е отправил заплахи, а съпругата му и синът им са напуснали къщата им. Полицайте са разговаряли с неидентифицирана жена, която е твърдяла, че Фъргюсън не е спал три дни и е изпотрошил къщата и е вярвал, че някой е инплантирал чип в крака му. Неидентифициран мъж, който се е обадил в полицията е съобщил, че боецът му е казал, че някой се крие в стените. Един от полицаите е посъветвал Тони Фъргюсън да отиде на лекар и той се е съгласил да го направи. Боеца не е представлявал опасност за себе си или за другите, но Кристина Фъргюсън е била посъветвана да отведе детето им в дома на родителите си.

1 Коментар

  1. Иво март 15, 2019 7:01 pm  Отговор

    Лоша работа ако е вярно Тони май се е чалнал…

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *