Жан Паскал към Стивънсън – Буте има по- големи топки от теб

Жан Паскал продължава със своята словесна война спрямо сънародник си и световен шампион на WBC в Лека тежка категория Адонис Стивънсън. Паскал, който е задължителен претендент за титлата, смята, че Стивънсън не желае да се бие с него и иска да избяга от такава среща. Адонис ще се завърне през есента, като за негови съперници се споменават имената на Габриел Кампиьо и Умберто Савинье.

Паскал иска Стивънсън. Проблемът да се направи среща между тях, е в парите. Стивънсън не иска да дели с Паскал 50 – 50. От своя страна Жан, който е взел участив в три от петте най- касови срещи ( включително N1 срещу Буте ) в историята на Канадския бокс, счита, че 50 – 50 е справедливо и за двете страни.

“ Стига си мрънкал, просто бъди мъж и приеми срещата, и аз ще спра да говоря. Ти не заслужаваш да носиш този прякор. Всички фенове вече трябва да те наричат – Адонис “ Куклата “ Стивънсън. Марионетката на Хеймън. Ако имаш топки…..в което се съмнявам. Знам със сигурност, че Буте има по- големи топки от теб. Можеш да се скриеш, но аз знам къде да те намеря.“ – казва Паскал.Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *