Ейдриън Брунър – Флойд ще победи лесно , а след това очаквам да си получа реванша от Майдана

Бившия световен шампион в три различни теглови категории и голям тарикат и скандалджия Ейдриън Брунър (28-1, 22KO ) прогнозира лесна победа за своя „духовен наставник и по-голям брат“ Флойд Мейуедър мл ( 46 – 0, 26КО) над Аржентинския нокаутьор Маркос Рене Майдана ( 35 – 4, 31 КО) , a след това ще търси своето отмъщение.

На 13 Септември Мейуедър и Майдана ще се бият в MGM grand,Лас Вегас,Невада в среща реванш.
Първият двубой между двамата завърши с трудна победа за Флойд.От своя страна Брунър ще се завърне на боксовия ринг седмица по-рано на 6 в Синсинати срещу Емануел Тейлър.

През Декември 2013 година,Брунър се изправи в ролята на голям фаворит срещу Майдана,но загуби убедително по- точки като по- време на срещата падна и на два пъти в нокдаун.

„Ще бъде страхотна среща.Майдана е корав тип и на никой няма да му бъде лесно срещу него.Първата среща беше много трудна за моя голям брат,но той успя да се справи,както го в правил винаги.Този път очаквам да му бъде много по-лесно.В началото на Септември ще направя голямо шоу,а след това очаквам да си получа реванша от Майдана.“-каза Брунър.Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *