Ейбъл Санчес: Подготвения Руиз може отново да победи Джошуа

В началото на миналия месец Анди Руиз постигна изненадваща победа над Антъни Джошуа след като го победи с технически нокаут в седмия рунд.

С успеха си Руиз се превърна в първият боксьор от Мексико световен шампион в тежка категория.

Известният треньор Ейбъл Санчес, който работи с мексиканецът през 2016 година при загубата му от Джоузеф Паркър за вакантната титла на WBO, счита, че славата го е замаяла.

„Надявам се, че Анди няма да се ядоса на нещата, които казвам. Защото го правя, за да го мотивирам да си вкара задника във залата и да престане да бъде суперзвезда. Всички тези неща идват с времето – заяви Санчес.

„Той е добър боксьор. Има бързи ръце и здрава брадичка. Проблемът, който имаше Джошуа, е, че стана суперзвезда във Великобритания, а Анди трябва да разбере, че онова, което го вкара в бокса, не е неговият добър външен вид.

Ако влезе в залата и се върне при Мани (Роблес треньор на Руиз) и продължава да работи върху нещата, върху които работи с Мани и постоянно тренира и тича, мисля, че има добри шансове да победи. Ако той не го направи… Антъни Джошуа е много опитен боксьор и знам, че няма да подцени втория двубой.“
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *