Еди Хърн: С Боб Аръм имахме много позитивен разговор

Еди Хърн, промоутър на шампиона на IBF, IBO, WBA (супер) и WBO в тежка категория Антъни Джошуа, вече е започнал преговори за обединителен двубой със световния шампион на WBC Тайсън Фюри през 2021 г.

Хърн е разговарял с изпълнителният директор на Top Rank Боб Аръм, който работи с Фюри.

„Снощи добре си поговорихме с Боб Аръм. Беше позитивен разговор,“ каза Хърн. „Мисля, че всички сме на едно и също мнение. Искаме да напреднем с организирането на битката, достатъчно бързо, което е добра новина за феновете.

Трябва да разрешим всички останали проблеми около битката, които не са много, за да бъда честен с вас, и продължавайки заедно напред да уведомим организациите, че планираме да организираме тази битка най- вероятно през май и бихме искали да е за безспорната световна титла в тежка категория.

Има няколко дребни въпроса, които трябва да бъдат изгладени, но мисля, че можем да започнем да разглеждаме съставянето на договорите и да се опитаме да задвижим това. Всеки член на всеки екип и от двете страни иска да се организира тази битка. Всички осъзнаваме, че това е най-големият двубой в бокса, това е най-добрата битка и за двамата. Битка за безспорната световна титла в тежка категория. Защо сте в спорта, щом не искате такава битка?“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *