Еди Хърн: Бих искал да кажа, че спирането беше преждевременно, но битката беше приключила

Еди Хърн не вини рефера Майкъл Грифин за решението му да прекрати битката между Антъни Джошуа и Анди Руиз младши в седмия рунд.

Промоутърът на Джошуа призна след изненадващата загуба на Джошуа от Руиз, че боксьорът му не е има сили да продължи, когато Грифин прекрати двубоя им 1:27 от началото на седмия рунд в събота вечер в Медисън Скуеър Гардън.

Джошуа се изправи след четвъртия нокдаун и отговори: ‘Да’, когато Грифин го попита дали иска да продължи срещата.

„Не мисля, че той знаееше къде се намира,- каза Хърн. Искам да кажа, че е много лесно да се каже, ‘О, какво направи рефера?’ Но ЕйДжей не знаеше къде се намира. Знаете ли, той изплю гумата си върху платнището, за да спечели малко повече време в опит да се въстанови. Той едва се изправи и гледаше рефера. ЕйДжей не каза:’Аз не искам да продължа.’ Реферът го попита: ‘Добре ли си?’ И той смотолеви нещо от рода:’Да, добре съм.’ Но битката беше приключила.

Бих искал да кажа, че спирането беше преждевременно. В крайна сметка, когато реферът спря мача, Джошуа му каза,’О, о, аз съм добре.’ Но той наистина не се опитваше да продължи битката. Той просто не знаеше къде се намира. „
4 коментара

 1. Пламен юни 3, 2019 2:42 am  Отговор

  Ами.. честен е Хърн. Наясно е, че откровенността ще бъде много по-добре и достойно приета от каквито и да е оправдания

 2. Митко юни 3, 2019 2:50 am  Отговор

  Противоречи си сам. Тука има оправдание и откровеност. Така няма да изглежда толкова нелепо във очите на хората.

 3. ludmil юни 3, 2019 2:59 am  Отговор

  И Хърн и Джошуа се държаха достойно след ззагубата

 4. Стоян юни 3, 2019 12:06 pm  Отговор

  На бялото не може да се каже черно , Анди тотално надигра и пречупи Джошуа !! След няколко удара на Анди ,джошката изпадна в паника и от там изгуби мисълта си на боксиор..

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *