Еди Хърн: През последните 24 часа проведох предварителни разговори с 16 боксьори от тежка категория
Британският промоутър Еди Хърн търси съперник на Антъни Джошуа.Джошуа трябваше да защитава световните си титли на WBA (супер), WBO, IBF и IBO в тежка категория на 1 юни в „Медисън Скуеър Гардън“, Ню Йорк срещу Джарел Милър. Но такъв двубой няма да има, след като Милър даде положителна допинг-проба и впоследствие Атлетическата Комисия на щата Ню Йорк отказа да му издаде боксов лиценз.

„Аз търся нов опонент за Антъни Джошуа,“ – каза Хърн. „- Буквално всеки може да получи възможност да се срещне с него. Има някои имена, които с нашите бизнес партньори от DAZN, Скай Спортс и Медисън Скуеър Гардън намираме за по- интересни от останалите.

Нашата задача е да направим всичко възможно, за да убедим един от тях. През последните 24 часа проведох предварителни разговори с 16 боксьори от тежка категория, 10 от които не са свободни.

Шоуто продължава. Ние дори не сме си и помисляли да отменим или пренасрочим за друга дата мача. Вече сме продали 17 000 билета, 10 хиляди фенове ще пристигнат от Великобритания. Какво анулиране? Такъв вариант дори не сме обсъждали.“

9 коментара

 1. Митко април 18, 2019 6:16 pm  Отговор

  Тоя вместо да прави пиар на щангиста да си каже направо, че Майкъл Хънтър е следващия му опонент. Тоя мач изобщо няма да го гледам.

  • Васил април 18, 2019 9:55 pm  Отговор

   да Хънтър ще е или Луис Ортиз,един от двамата

 2. Митко април 18, 2019 10:56 pm  Отговор

  Ортиз е за рекламата. Няма да е той. Също така е и левичар. Джошуа трябва да търси нови спаринг партньори. Хънтър е най безопасен. По дребен е и няма мощ. Също така скоро подписа със Matchroom Boxing (Еди Хърн).

  • Иво април 18, 2019 11:42 pm  Отговор

   Ортиз не е реклама а аварика да спаси шоуто ама Хейман не е прост да го пусне да оправя рейтинга на DAZN и Джошуа сега ще седи и ще гледа сейр как Джошуа ще се бие с Чар или в най добрия случай Хънтар 🙂

   • Митко април 19, 2019 1:39 pm  Отговор

    Може и така да е, защото има слухове, че може да направи мач реванш със Уайлдър след Бризийл и вероятно ще го направят PPV. Друг вариант не виждам да избегнат Джошуа. Според мен ще е Хънтър на 99%.

  • Ангел април 19, 2019 1:24 am  Отговор

   Не е точно така. Помисли малко – нито ДАЗН, нито Скай Спортс имат интерес от такъв мач. Това е PPV все пак. Кой би си го купил? Може и да има такива, но ако не е някой, що-годе атрактивен, рейтингите им ще се сгромолясат като кулите близнаци. Приходите също…

   • Иво април 19, 2019 2:42 am  Отговор

    В САЩ не е ппв само в UK а там Джошуа си продава добре. Милър беше идеален за дебют в САЩ сега дали ще е Хънтар или Чар за пазара там е все тая.

 3. Дидо април 18, 2019 11:33 pm  Отговор

  Ами да дава 70% на Уайлдър и той да го мята веднага след като напука Брийзъл, щото под вещото ръководство на Хърн стигна до там да не може да си намери опоненти, камо ли достойни въпреки почти всички колани които държи. Кличко не беше така, винаги всички бяха желаещи и се биеха да излязат срещу него. Аман от подготовки по 1 година и аха да се напаснат за опонента и или допинг или травма или подписал с конкурентна телевизия, или целунал някоя джадая или размисли.

  • Иво април 18, 2019 11:43 pm  Отговор

   Джошуа не е Ломаченко да иска да се бие без пари 🙂

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *