Еди Хърн: Преговорите за Фюри-Джошуа продължават, мач ще има

Еди Хърн, промоутър на световният шампион IBF, IBO, WBA (супер) и WBO в тежка категория Антъни Джошуа, е обнадежден, че неговият боксьор ще проведе мач с шампиона на WBC Тайсън Фюри.

Екипите и на двамата боксьори водят активни преговори за финализиране на два мача през 2021 година.

„Мисля, че преговорите се разгорещяват. Започнаха психологическите игри. ЕйДжей работи неуморно в Лондон, и ми се струва, че Тайсън е заминал да тренира в Маями. Смятам, че ЕйДжей също ще отиде някъде да тренира“, каза Хърн пред IFL TV .

„Мисля, че всичко е страхотно. През последните две седмици всеки ден се провеждат разговори за тази битка. Много от пътуванията, които правех напоследък са, да търся къде може да се проведе тази среща. Както направихме отдавна имаме споразумение за тази битка. Имаме споразумение, което беше договорено отдавна. Нищо не се е променило. Не искаме да променяме това споразумение, не мисля, че Тайсън Фюри иска да промени това споразумение.

Сега сме на етап да изготвим документите, за да се опитаме да продължим напред с тази битка. Смятам, че от пандемична гледна точка е трудно, защото светът се променя всеки ден. В един момент нещо се отваря, в следващия нещо се затваря. Но тази битка е планирана за края на май, началото на юни и не виждам нищо да попречи на това.“
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *