Еди Хърн потвърди, че е инициирал преговори с треньора и мениджър на Канело Алварес Еди Рейносо относно мач срещу Били Джо Сондърс

Еди Хърн потвърди, че е инициирал преговори с треньора и мениджър на Канело Алварес Еди Рейносо относно евентуален двубой срещу Били Джо Сондърс.

Рейносо разкри, че Канело очаква скоро да се върне на ринга.

Идеята им е да се справят със задължителния претендент на WBC в супер средна категория Авни Йълдърим на 27 февруари в Гуадалахара, преди да участват в голяма битка през май.

„Сключихме сделка за един мач. Мачът с Калъм Смит,“ каза Хърн.

„Сега преговаряме с Еди Рейносо и неговия екип да организираме мача с Йълдърим – неговият задължителен претендент – и после мач срещу Били Джо Сондърс през май.

Мисля, че това, което видяхме предишния път, беше първият рунд от търга за Канело Алварес. И ние – Matchroom и DAZN – спечелихме първия рунд от наддаването. Сега сме във втория рунд, можем ли да спечелим втория рунд от търга? Мисля, че имаме наистина успешни отношения с тях. Канело обича шоуто, харесва му да работим заедно. Той беше впечатлен от излизането до ринга. Затова си мисля, че сме избрали добър път за него, но в крайна сметка той ще избере най-добрата му предложена сделка, и ако можем да продължим да работим заедно, това ще бъде чудесна новина за нас.“
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *