Еди Хърн: Победата на Уайлдър беше впечатляваща, битката с Джошуа трябва да е наред
Еди Хърн, промоутър на световния шампион на IBF, IBO, WBA (супер) и WBO в тежка категория Антъни Джошуа е останал изключително впечатлен от победата на шампиона на WBC Дионтей Уайлдър, който вчера нокаутира задължителния претендент Доминик Бризил още в първия рунд.През 2016 година, Бризил изкара седем рунда срещу Джошуа, който тогава направи първа защита на титлата си на IBF.

„Дионтей постигна впечатляваща победа. Вълнуващо е да бъде гледан,“ каза Хърн.

„Той си свърши работата, сега „ЕйДжей“ трябва да направи същото срещу Руиз в Медисън Скуеър Гардън на 1 юни. Битката между „ЕйДжей“ и Уайлдър е най-голямото събитие в бокса. Ако всичко се развие добре след две седмици, тази битка ще се проведе. Не трябва да има никакви оправдания, това е битката, която ще промени спорта в световен мащаб.

Това е битка за наследство и „ЕйДжей“ я иска отчаяно. Дваме едри, бързи, опасни и безстрашни световни шампиони в тежка категория, които могат да изгасат светлините с мигване на окото – задължително трябва да се срещнат на ринга. Всичко обаче по- реда си, първо Джошуа да си свърши работата при американския си дебют на 1 юни и ще обяви плановете си след битката.“

2 коментара

  1. k май 21, 2019 2:41 am  Отговор

    Големите пари се завъртяха и ето и простотий. Знам че повечето тука сте против Кобрата, но има ли по техничен в топ 10 в чистият смисъл на думата от него? Някои биха определили клоуна Тайсън Фюри. То той май избяга от мач с нашия. Уайт също. Какви са тези глупотевини за големи бойци и … да не забравяме и Милър. Кобрата има реални шансове. Да си пробва тежестта на ударите срещу Дину, бе лоша идея, но се видя техниката на нашия. Всички бягат от него, защото знаят, че е опасен и е средно между джъмпер и восъчна стотуя.

  2. Дидо май 21, 2019 9:03 am  Отговор

    Вече има… Усик.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *