Еди Хърн: Ние се нуждаем от пълни трибуни, за да организираме Джошуа-Фюри във Великобритания

Най-големият боксов мач в историята на британския бокс може да не се проведе в страната заради продължаващата пандемия от COVID-19, предупреждава промоутърът Еди Хърн.

Малко след като боксьорът на Хърн Антъни Джошуа нокаутира Кубрат Пулев на SSE Arena в Лондон на 12 декември, вниманието на целия свят се насочи отново към евентуалния обединителен двубой в тежка категория между Джошуа и Тайсън Фюри.

„Очевидно всички бихме искали този мач да се проведе в Обединеното кралство, но вече видяхте, че Лондон бе поставен в пандемично „ниво 4“, каза Хърн, добавяйки, че преговорите с екипа на Фюри, който включва промоутърите Боб Аръм и Франк Уорън, засега са „положителни“.

Еди Хърн смята, че ако срещата не се проведе пред публика, което да покрие огромните хонорари на Джошуа и Фюри, трудно ще бъде организирана във Великобритания.

„Имахме публика в събота [при победата на Джошуа над Кубрат Пулев], но в момента отново има забрана за посещение,“ каза Хърн. „В това отношение има много неизвестни. Двамата боксьори ще трябва да приемат значително намаление на хонорарите, за да се проведе този мач във Великобритания. За съжаление. Вероятно половината, а без публика, може би 80 процента.

Наистина, за да имаме шанс, се нуждаем от пълни трибуни във Великобритания.“
1 Коментар

  1. Ivan декември 27, 2020 8:01 am  Отговор

    Както казах и преди номерата в цирка на мазния са безкрайни

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *