Еди Хърн не вярва, че Руиз е отслабнал за реванша с Джошуа

Еди Хърн смята, че Анди Руиз младши е успял да измами феновете си, че е отслабнал, публикувайки внимателно позиционирани снимки в инстрагам.

Световният шампион на IBF, WBO, WBA (супер) и IBO в тежка категория изненада последователите си със снимки, на които изглежда далеч по-съразмерен, отколкото във вечерта, когато нанесе първото поражение на Антъни Джошуа.

Хърн обаче смята, че това е нищо повече от оптична илюзия.

„Не мисля, че Анди Руиз е отслабнал. Той изглежда като бъчва. Всъщност мисля, че изглежда по- пълен, отколкото преди.

Преценете сами. Гледах клип как тренира в Сан Диего. Не ми се стори, че се е вталил в сравнение с последния си тренировъчен лагер.

В инстрагам имаше една негова снимка, на която е наведен напред.

Старият трик наклонен напред, изгърбен назад, може да ви накара да изглежда, че сте изгубили няколко килограма. Може би е направил така.“

Анди Руиз твърдеше, че е отслабнал преди втория си двубой с Антъни Джошуа, като заяви, че ще влезе на ринга „4, 5 кг по-лек“ и „по-добър боксьор“.
2 коментара

  1. Комар октомври 29, 2019 12:56 pm  Отговор

    4,5 кг 😀 смях

  2. ммммни октомври 29, 2019 4:34 pm  Отговор

    Ами той и както си беше дебел ступа Джошката, така че няма никакво значение дали лъже. Всъщност, защо му е да го прави? А и защо да отслабва, при положение, че е по-дребен и масата му е необходима. Както се оказа, физиката на Аполон не е достатъчна винаги да побеждаваш.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *