Еди Хърн назова петимата най-добри боксьори в тежка категория
Британският промоутър Еди Хърн от Matchroom Sport сподели според него кои са петимата най- добри боксьори в тежка категория.Хърн популяризира няколко боксьори от кралската категория –
включително световният шампион на IBF, IBO, WBA (супер) и WBO шампион Антъни Джошуа, Александър Усик, който все още не се е боксирал в тази дивизия и Дилиън Уайт.

„Мисля, че в момента има петима боксьори в тежка категория, които са нещо като … можете да ги наречете ултра-елита. Те са петимата най-боксьори в тежка категория в света. И аз ще поставя сред тях Александър Усик. Знам, че той все още не се боксирал в тежка категория, но той е безспорен шампион в полутежка категория и е гений. Предполагам, че той ще се окаже сред тези боксьори.

Така че аз ще назова Антъни Джошуа, Дилиън Уайт, Тайсън Фъри, Дионтей Уайлдър и Александр Усик. За мен те са петимата най- добри боксьори в тежка категория.

Как бих ги подредил? Джошуа, Фюри, Уайт, Уайлдър и Усик. Знам, че тази подредба може да е спорно, но така чувствам,“ – каза Хърн.

5 коментара

 1. strelecaaa април 12, 2019 1:23 pm  Отговор

  Само да вметна, че Поветкин и Ортиз са по-добри от Уайт. Но все пак Уайт е мочето на Хърн.

 2. Митко април 12, 2019 1:40 pm  Отговор

  Едно турнирче като супер серии и ще видим кой ще е последния оцелял и не заспал. Уайт избяга от Ортиз и Пулев тъй че го слагаме зад тях. 🙂 Няма как Усик да е по зле от един посредствен боксьор като Уайт.

 3. Бандит април 12, 2019 8:28 pm  Отговор

  Отдавна и аз казах, че Уайт е в топ 3, тогава много ми се смяха някои хора ама карай 😀

 4. N април 12, 2019 11:22 pm  Отговор

  Уайт е добър , но не е по добър от Ортиз и Пулев , Поветкин има много точен мерник , но нашия е по корав физически и при мач сега има големи шансове , при мач сле 2-3 години има още по големи . Един турнир ,както каза колегата ,ще е най-добре , но никога няма да го видим ,а ще коментираме само угризките ., целувки и подобни простотии , вместо истинския сблъсък на хареактери ,талант и мъжка сила дадена отгоре с цел. Кой е Бога , кой е краля над всички искаме да знаем обаче ние ,

 5. Бандит април 12, 2019 11:41 pm  Отговор

  Според мен, сравнително лесно ще победи Ортиз, а мач с Пулев ще е много оспорван и жесток, все пак по голям шанс има Пулев защото е супермега издържлив и упорит ( корава глава ), а Поветкин ще бъде отнесен от Уайт като куцо пиле домат

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *