Еди Хърн: Люк Кембъл е боксьор от лека категория от световна класа, той е голяма стъпка нагоре за Райън Гарсия

Еди Хърн се възхищава на самочувствието и амбицията, с които Райън Гарсия и неговият треньор Еди Рейносо излъчиха, като се съгласиха да се бият с Люк Кембъл в събота вечер.

Хърн смята, че Кембъл е с няколко класи над всеки, който Гарсия е побеждавал, докато е постигал рекорда си 20-0 и е нокаутирал 17 противника.

„Люк Кембъл е голяма стъпка нагоре, защото Райън Гарсия никога не е боксирал с някой на световно ниво,“ каза Хърн. „Но той е добър боксьор, Райън Гарсия. Искам да кажа, той е много, много атрактивен боксьор, с бързи ръце. Но просто смятам, че Люк Кембъл е, искам да кажа, Люк Кембъл, мисля, че той победи Линарес онази вечер. Беше много, много равностоен двубой. И баща му почина онази седмица [през септември 2017 г.]. Главата му беше в друга държава.

И определено той загуби от Ломаченко в добра битка. Той беше добре понабит, но знаете ли, той показа класа в тази битка. Той е боксьор от лека категория от световна класа, боксьор от лека категория от световна класа. Искам да кажа, смятам, че той може да си съперничи или да победи първите пет в света. Знаете ли, наистина всичко зависи от това колко добър е Райън Гарсия. Може да е наистина добър. Може изобщо да не е много добър. Или е малко сурово – той може да не е на световно ниво.“
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *