Еди Хърн коментира посиненото око на Джошуа от спаринга му с Джоуи Девейко

Британският промоутър Еди Хърн отхвърли информацията, че Антъни Джошуа е бил нокаутиран от Джоуи Девейко в спаринг малко преди шокиращата му загуба от Анди Руиз младши и заяви, че нараняванията по лицето му не са резултат от спаринг.

Британецът загуби световните си титли на WBA (супер), IBF, WBO и IBO в тежка категория след като мексиканецът го победи с технически нокаут в седмия рунд миналата седмица в „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк, САЩ..

„Един журналист ми се обади след загубата на ЕйДжек на следващия ден и ми каза:’Чухме, че Джошуа е бил нокаутиран от Агит Кабайел.’ Аз му отговорих, че Кабайел дори не е бил в лагера.

Той ме попита:’С кого тогава Джошуа е играл спаринги?’ Отговорих му с Джоуи Девейко. ‘О, значи той е бил нокаутиран от Джоуи Девайко.’

Не съм бил в лагера, но разговарях с ЕйДжей, разговарях с Роб Макракън, разговарях с целия екип и те ме увериха, че Джошуа изобщо не е бил нокаутиран. С Девейко имат само два спаринга.

Колко пъти започва да се говори преди битка, че ЕйДжей е бил нокаутиран по- време на тренировъчния си лагер? Така започва да се говори преди всяка негова среща. А всъщност единственият боксьор, за когото ЕйДжей признава, че го е нокаутирал в спаринг, е Дейвид Прайс. ЕйДжей не е такъв човек, който би отрекъл или скрил истината.

Защо му беше синьо окото преди срещата Руиз? Окото не му беше посинено в спаринг, а заради инцидент с компресираща машина, която свали кожа от лицето му. Виждате ли ли сте нараняването? Не можете да получите такова нараняване по- време на нокаут.

Лудост е, че е бил наранен. Мислите ли, че е играл спаринги в седмицата на битката? Той пристигна в Ню Йорк в събота и не е играл спаринги.

А дори и да е бил наранен – ​​което не е така – не мислите ли, че е нормално за боксьорите да се наранят в спаринг? Седнах и разговарях с ЕйДжей, той отрече да е бил нокаутиран в спаринг,“ каза Хърн.
5 коментара

 1. Гошо юни 9, 2019 10:02 pm  Отговор

  От това интервю излиза че или Хърн е на мастика, или лъже.

 2. Иво юни 9, 2019 10:10 pm  Отговор

  Хърн обаче може да прави пари от всичко сега набута Девейко на Гасиев 🙂

 3. ludmil юни 9, 2019 11:00 pm  Отговор

  Девейко не е лош боксьор:))) Не е нокаутьор, но е техничес, честно казано склонен съм да вярвам, че може да е свалил Джошуа. Макар че няма значение какво се е случило, вс еспаринга не е мач. Макар че си спомням едно изказване на Франс Бота за легендарната зала „Кронк“. Той казваш, че всеки спаринг е бил като война:)) Имало е доста световни шампиони:)

 4. Ангел юни 10, 2019 4:28 am  Отговор

  Аз само не разбрах за каква машина става въпрос и какви процедури се правят с нея, та му е наранила лицето?

  • Иво юни 10, 2019 11:10 am  Отговор

   Нормално да не разбереш все пак това е машина за жени:)

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *