Еди Хърн – Кан трябва да спре да се държи като проститутка

Промоутора Еди Хърн от Мачрум Спорт каза, че световния шампион на IBF в Полусредна категория Кел Брук ще се започне отново тренировки в края на Октомври. Преди няколко седмици боксьора преживя ужасяващ инцидент по- време на своята ваканция в Тенерифе.
Хърн говори и за евентуална среща между Брук и Амир Кан, който ще се бие през Декември, а след това ще се надява да получи така дългоочакваната възможност да се изправи срещу шампиона на WBA / WBC Флойд Мейуедърм мл.

Хърн призова Амир да спре да преследва Мейуедър и да се фокусира върху среща срещу Брук. Кан изкара голяма част от 2013 и половината на 2014, за да гони такъв двубой и да се предлага на Флойд, но Маркос Майдана получи тази възможност на два пъти.

“ Казах преди една година, че Флойд няма да се бие с Амир през Май. И той не го направи. Казах, че двамата няма да се бият и през Септември. Така и стана. Сега казвам, че Амир няма да се бие с Мейуедър и през Май, 2015.“ – каза Хърн за Дейли Мейл.

“ Разбирам, че всеки иска да се бие с Мейуедър, но в един момент Кан просто трябва да се осъзнае и да спре да се държи като проститутка. Защото цялата Британска общност иска да го види как се бие, но срещу Брук. Ние сме готови веднага да организираме такава среща.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *