Еди Хърн иска Уайт да се бие за титлата на WBC между Уайлдър-Фюри II и III

Промоутърът Еди Хърн обеща да накара Световния Боксов Съвет (WBC) да даде на Дилиън Уайт възможност да се изправи срещу шампиона на организацията Дионтей Уайлдър.

Шефът на Matchroom реагира на изявлението на промоутъра на британецът Боб Аръм, който има намерени да организира трилогив между Уайлдър и Фюри.

Аръм не е определил кога ще се проведе трети двубой между Уайлдър и Фюри.

Това оставя вратата отворена за Уайт да се изправи срещу всеки, който триумфира в реванша, евентуално през лятото на 2020 година.

Тъй като Уайт е на върха в ранглистата на WBC от почти две години, Хърн обеща да се бори енергично за възможността, преди срещата Уайлдър-Фюри да достигне връхната си точка.

„Няма да го позволя,“ каза Хърн, когато го попитаха дали Уайлдър и Фюри могат да се срещнат два пъти през 2020 година.

„Ще последва сериозна правна позиция от Дилиън Уайт, ако това се случи. Защото Дилиън ще се бие с Оскар Ривас за „временната“ титла и за позицията на задължителен претендент. Но искаме да се бием за титлата в следващия си двубой.

Ще последват сериозни проблеми, ако не последва задължителна защита. Дионтей Уайлдър трябва да се бие с Дилиан Уайт. Уайт заема първа позиция в ранглистата на WBO вече 580 дни. Той все още не е задължителен претендент и трябва да сме сигурни, че той ще получи онова, което заслужава.“
3 коментара

  1. Васил юни 13, 2019 6:35 am  Отговор

    Демек ще се съдят до дупка

  2. Иво юни 13, 2019 9:56 am  Отговор

    Не че има право но дано ги осъди

  3. Митко юни 13, 2019 1:28 pm  Отговор

    Хърн може само да го по лигави на Сюлейман. Хърн и Уайт самички си назначават елиминации хахахаха

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *