Еди Хърн е оптимист относно провеждането на двубоя между Дилиън Уайт и Александър Поветкин

Британският промоутър Еди Хърн е оптимист относно провеждането на двубоя в тежка категория между Дилиън Уайт и Александър Поветкин, въпреки че всички спортни събития в световен мащаб са отложени, в опит да се ограничи разпространението на епидемият коронавирус.

Сблъсъкът между Уайт и Поветкин е планиран за 2 май на Манчестър Арена в Манчестър, Англия.

„Вече продадохме над 10 000 билета,“ каза Хърн.

„Билети за следващия двубой на Канело (Алварес) още не се продават. Не знам какво мислят в лагера на Канело, но ние приехме условията за двубой на Алварес срещу Били Джо Сондърс.

Ще видим додъде ще ни отведе това. Ние сме зависими от правителството, което каквото и решение да вземе, трябва да го изпълним. Разбира се, че двубоя между Даниел Дюбой и Джо Джойс е застрашен, но не зависи от мен, нито от Франк или някой друг, освен от правителството, което може ни нареди какво можем и какво не можем да правим.

Така че всичко е под заплаха, но в момента най-доброто нещо, което трябва да кажем е, че сме под пара. Но ситуацията може да се промени във всеки един момент.

Ще се погрижим бързо да информираме феновете за всяко наше действие. Ако закупите билет и някое шоу се отмени, ще получите пълно възстановяване на сумата.“
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *