Еди Хърн: Джошуа иска да размаже Руиз

Британският промоутър Еди Хърн остана в САЩ, за да промоцира обединителния двубой в лека полусредна категория между Морис Хукър и Хосе Рамирес, след като неговият боксьор Антъни Джошуа загуби четирите си колана в тежка категория при изненадващата си загуба от Анди Руиз на 1 юни в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк.

Хърн и Джошуа се позоваха на клаузата за реванш, докато бяха в Ню Йорк, а втората битка ще се проведе в края на годината.

Докато обявяваха битката в категория до 63, 5 кг, всички журналисти все още говореха за Джошуа-Руиз. Хърн смята, че това е най-голямата битка, която може да бъде организирана.

„Това е най-голямата битка в тежка категория,“каза Хърн.

„Ако Руиз спечели реванша, той ще се превърне в звездата на дивизията. В действителност исках да дам на феновете една вечер, която да не могат да забравят. За нас битката не завърши така, както искахме, но беше незабравима вечер.

Реваншът е първата битка, в която Джошуа ще влезе, без никой да се вълнува от срещата му след него,“посочи Хърн.“Всички говореха за Фюри и Уайлдър. Джошуа беше добре подготвен за битката с Руиз, но подсъзнателно той не беше готов за война. Той даваше коланите си на Руиз и бе любезен. Сега е различно. Той иска да размаже Анди Руиз.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *