Еди Хърн: Джарел Милър се закле в живота на децата си, че не е употребвал допинг
Еди Хърн, промоутър на световния шампион на IBF, IBO, WBA (супер) и WBO в тежка категория Антъни Джошуа, е бесен от случващото се през последните няколко дни.Джошуа трябваше да се изправи срещу Джарел Милър на 1 юни в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк, САЩ, но Милър отпадна от битката в началото на миналата седмица, когато беше разкрито, че е дал положителна допиг-проба за забраненото вещество GW1516.

В началото американския претендент отрече, че някога е употребявал лекараства за повишаване на производителността, за да се подготви за мача с Джошуа, но на другия ден беше разкрито, че той е дал още две положителни допинг-проби.

Хърн не може да повярва, че Милър е употребил допинг, а след това отрече да го е правил, когато се появи информацията за пърата му положителна проба.

„Една от причините, поради които съм толкова разярен е, че исках му да вярвам. Прекарах известно време с Джарел Милър, харесвах го и заради това исках да му се доверя,“ – каза Хърн пред телевизия IFL.

„И когато той ми писа на следващия ден след новината за първата му положителна проба, ‘Кълна се, никога не съм употребявал нищо. Това са глупости.’ щях да му отговоря. Но си помислих: ‘Знаеш ли какво, няма да кажа нищо, защото наистина искам да ти повярвам.’

А след като научих новината за втората му положителна проба си помислих: ‘Направи ме на глупак веднъж, никога нима да го направиш отново.’ Защото се почувствах като такъв. Той твърдеше, че това е саботаж: ‘Кълна се в живота на децата си, не се съм употребявал допинг.’ – Майнта ти. Хората лъжат постоянно. Но да се опитваш да мамиш в битка – това е бой. Боксът и без това е достатъчно опасен, за да направиш и това.“

2 коментара

  1. Ангел април 23, 2019 3:00 am  Отговор

    Милър да слага едно сомбреро и да каже че някой му е сложил нещо в пържолата… т.е. бургера 😀

  2. Иво април 23, 2019 12:28 pm  Отговор

    Е той вече си призна че се е боцкал 🙂

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *