Еди Хърн: Джарел Милър има психически проблем

Британският промоутър Еди Хърн коментира поредната положителна допинг-проба на Джарел Милър.

„Онова, което той никога не направи в ситуацията с Антъни Джошуа, беше да признае своята вина и да каже: ‘Вижте, много исках да победя, затова измамих. Допуснах огромна грешка, съжалявам.’ И след сегашната положителна допинг-проба, той никога няма да го направи. Много хора отдавна казват, че този човек мами от дълго-дълго време – онова, което ме притеснява е, че след скандала с отменения двубой срещу ЕйДжей, го направи за подгряващ двубой, тогава може би той е мамил през цялата си кариера, “ каза Хърн.

„Честно казано, го съжалявам. Мисля, че той има психически проблем. Не мисля, че той може да се бие без допинг. Това е откровеното ми мнение. Проблемът е, че най-доброто качество на Джарел Милър е неговата работоспособност и способността му да нанася много удари. Кой знае как го е постигал в миналото, но това, което ние знаем, е, че в главата му нещо не е наред.

Топ Ранк му хвърли спасителен пояс, осигури му голям договор, когато той не го заслужаваше. Атлетическата Комисия на щата Невада му даде лиценз, въпреки че мнозина смятаха, че никога няма да го направят. Преди битката с ЕйДжей той беше без лиценз, заради което не беше наказан. Но сега той има лиценз и ще бъде наказан от Атлетическата Комисия на щата Невада. Другите комисии, не всички комисии, но повечето комисии ще действат според ситуацията. И между другото, мисля, че и всеки промоутър и телевизионен оператор също.

Мисля, че той трябва да проясни съзнанието си. Щом след един от най-големите допинг-скандали в историята на бокса и преди най-обикновена разгряваща битка, отново се нуждаете от забранени стимуланти, това означава само едно – имате психически проблем. Не съм сигурен, че той може да се бие без допинг.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *