Еди Хърн: Антъни Джошуа напълно ще унищожи Кубрат Пулев

Еди Хърн, промоутър на световният шампион на IBF, IBO, WBA (супер) и WBO в тежка категория Антъни Джошуа, заяви, че неговият боксьор ще се опита да изглежда впечатляващо следващия месец.

На 12 декември Джошуа ще се завърне на ринга за да направи задължителна защита срещу Кубрат Пулев.

„Отидох да го видя вчера, той изглеждаше сензационно,“ каза Хърн. „Той се движи много добре. Знаем, че е довел няколко нови треньори в своя лагер. Обаче Роб Маккракън все още е главен треньор. Антъни Джошуа се учи. Той удря много рязко, много бързо и много силно. Струва ми се, че ще бъде тежка битка срещу Кубрат Пулев. Но също така мисля, че той напълно ще го унищожи.

Мисля, че ще го пречупи, ще го разфасова и ще го накаже. Мисля, че ще видите изявление. Не искам да му оказвам прекален голям натиск, но наистина мисля така. ЕйДжей винаги ще бъде тих и скромен, но наистина вярвам, след като видях подобрението, което е направил, злобата в ударите му, че ще видите вълнуващо представяне от Антъни Джошуа.

Всичко, което трябва да направи, е да победи Кубрат Пулев и наистина вярвам, че ще го направи в брилянтен стил и ще докаже на всички, че е най-добрият боксьор от тежка категория в света.“1 Коментар

  1. Бандит ноември 21, 2020 4:48 pm  Отговор

    Като започне да влиза на Кобрата джеба , ще го видим какво ще измисли ?

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *