Еди Хърн: Ако Джошуа победи Руиз в реванша, той ще се превърне в по- голяма звезда

Еди Хърн, промоутър на Антъни Джошуа, заяви, че кариерата на боксьора ще бъде заложена на карта в реванша му с Анди Руиз.

В събота вечер светът на Джошуа се срина, когато той бе спрян от Руиз в една от най-големите изненади в историята на бокса.

Руиз развали дебюта на Джошуа в Съединените щати, като повали британската звезда четири пъти за победата си с технически нокаут в „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк.

„ЕйДжей не е от хората, които ще започнат да се вайкат и тръшкат. Той ще си почине, ще анализира представянето си и ще се усъвършенства,“ каза Хърн.

„Онзи ден видях, че човекът, когото познавам, иска да си върне коланите обратно. Тази сутрин видях един човек пред когото единствената цел е отново да стане световен шампион в тежка категория. Той създаде на Руиз неописуеми проблеми, но когато тръгна да го довършва прекалено безрасъдно, получи удар в слепоочието, от който така и не съумя да се възстанови.

Не мисля, че той наистина осъзнаваше какво се случва след третия рунд. Въпреки факта, че продължи да се бие, той беше наранен и не успя да се съвземе. Ако той беше по- концентиран и малко по-опитен мисля, че щеше да нокаутира Руиз, но ЕйДжей плати ужасна цена. Реферът го попита дали иска да продължи, той отговори ‘да.’. Реферът го попита дали се чувства добре, за да продължи, той отговори ‘да’.

За съжаление онова, което той не направи, беше да вдигне ръцете си, защото той се държеше за въжетата, опитвайки се да се задържи изправен. Той никога нямаше да се откаже. Той постоянно се изправяше и щеше да го прави през цялата битка докато не изпадне в безсъзнание. Руиз заслужава уважение. Знаехме, че това ще бъде трудна битка, въпреки че той не изглежда добре с шорти и затова неохотно приехме да се бием с него, защото знаехме, че никой не дава шанс на Анди Руиз да победи Джошуа.

Онази вечер станахме свидетели на една от най-големите изненади в историята на тежка категория, може би в историята на бокса. Сега следващата глава от кариерата на ЕйДжей е, ще може ли той да се върне? Може ли да си върне коланите в така дългоочакван реванш? Ако ЕйДжей се възстанови и победи Руиз в реванша, той ще се превърне в много по-голяма звезда, отколкото беше преди първата им среща. Реваншът е изключително важен за кариерата му. Отидохме в страната на Руиз, така че очаквам реваншът да се проведе във Великобритания.“
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *