Доналд Сероне: Може би, благодарение на рефера, Гайджи не ме направи бавноразвиващ

Въпреки поражението си с нокаут в първия рунд от Джъстин Гейджи в основното събитие на турнира UFC on ESPN+ 16 Доналд Сероне не загуби доброто си настроение по- време на прескоференцията след края на турнира.

„Няма да се оправдавам. Реферът определено си помисли, че не мога да продължа двубоя. Това е спортът. Понякога получавате рефер, който позволява да ви бият, друг път – такъв, който не го позволява. Може би така беше най-добре за здравето ми и за сина ми. Може би, благодарение на рефера, Гайджи не ме направи бавноразвиващ, което е добре.

Искам да постигна петдесет победи Така че имам новина за моите треньори и секунданти: ще има още много възходи и падения.

Когато печелите, всички се чудят какво специално сте направили, за да спечелите. А когато загубите – питат какво не. Нищо, човече. Тренирах усилено, скъсах си задника по- време на подготовката. Просто не се получи.

Три поредни загуби? Боже Господи, не говорете така пред сина ми. Да, надявам се да не загубя следващата си битка. Това много ще нарани банковата ми сметка. Имайки предвид как харча пари, имам нужда от тези хонорари, за да живея, момчета.

Ще взема колан. Трябва да се случи. Да, препънах се малко по стълбите, но ще се върна, ще тренирам усилено и ще взема титлата. Това е последното нещо, което трябва да направя за наследството си,“ каза Сероне.
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *