Доминик Бризил: Уайлдър правеше едно и също нещо срещу Фюри
Гледайки битката на Дионтей Уайлдър с Тайсън Фюри седнал край на ринга, Доминик Бризил се е убедил в онова, което винаги е знаел, че Уайлдър е напълно преодолим.Бризил осъзнава, че Уайлдър удря с дясната си ръка по- силно, отколкото може би всеки друг боксьор в тежка категория. Освен това, „Проблемът“ не вижда нищо, което би го накарало да се почувства като че ли ще се изправи срещу непобедим съперник в събота в „Барклейс Център“ с Бруклин, Ню Йорк в САЩ.

Всъщност, Бризил смята, че Фюри, а не Уайлдър, би трябвало да притежава титлата на WBC, за която ще се бие. Тъй като той е убеден, че Фюри е победил Уайлдър при тяхното равенство в края на миналата година.

„Битката между Уайлдър и Фюри ми даде възможност да се фоксурим по- добре върху подготовката,“ каза Бризил по време на конферентен разговор.“- В същото време, когато се намирах край ринга, ми се стори, че Фюри е спечелил тази битка. Знам, че той беше повален в нокдаун на два пъти, но гледайки и точкувайки срещата, Тайсън Фюри надигра Уайлдър онази вечер и го победи. Фюри направи някои добри неща. Той добре движеше главата си, справи се отлично в защита и страхотно работеше на контраатаки.

Докато Уайлдър правеше същото нещо, което направи в последните си четири, пет боя, през последните четири или пет години. Той нанасяше ляв-десен и се надяваше и молеше, евентуално да пласира дясната си ръка. Знаете ли, имаше някои неща, които научих от срещата, както и някои неща, които постоянно виждам.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *