Доминик Бризил: Изключително съм разстроен от желанието на Уайлдър да ме убие
Претендентът в тежка категория Доминик Бризил е изумен от последните изявления на Дионтей Уайлдър, в които световният шампион на WBC казва, че все още иска да убие някого на ринга – и Бризил ще бъде тази жертва.Двамата ще се срещнат утре на ринга в „Барклейс център“ в Бруклин, Ню Йорк, САЩ.

„Аз съм изключително разстроен,“ каза Бризил. „Никога не бихте искали да чуете от един човек, не ми пука какъв е спортът, особено в спорт като бокса – който има способността да нарани някого физически да мисли или да говори така. Не мисля, че той осъзнава какво казва. Той не е добре, ако наистина мисли така.

Както той, така и аз нокаутираме съперниците, но никога не съм искал смърта на някого. Винаги съм си казвал:’О, Боже, надявам се, че той ще се оправи.’ Но аз съм джентълмен на ринга и се притеснявам за живота на съперника си. Заради казаното Уайлдър ще трябва да си плати [в събота]. Той щеше да си плати така или иначе и аз щях да проявя уважение към него, но сега, когато когато го набия и го нараня, няма да подам ръка на този човек. Няма да кажа на хората, че го съжалявам, ако е наранен. Каквото повикало, такова се обадило. Възмездието ще го застигне.“

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *