Доминик Бризил: Бих се сдобил с голяма слава, нанасяйки на Руиз младши първата загуба с нокаут в кариерата му

Доминик Бризил иска да участва в най-големия възможен двубой и разглежда бившият световен шампион в тежка категория Анди Руиз младши като добър противник срещу когото да се изправи

И двамата боксьори работят с Ал Хеймън и се боксират под егидата на Premier Boxing Champions.

И двамата загубиха последните си срещи.

„Мисля, че би бил добър двубой за мен. Мисля, че би било чудесен двубой за бокса,“ каза Бризил. „Това е битката, която феновете искат да видят, между мен и Анди Руиз. Бих се радвал да спретна търкал.

В реваншът срещу Руиз Джошуа внесе корекции и направи онова, което трябваше да направи като по-едрия атлет на ринга, като се боксира по своя начин и си върна титлите. Когато по- едрия боксьор, може да използва джаба си и да се движи на ринга по начина, по който Джошуа го направи, съперник в ситуацията на Руиз няма шанс.

Това е същият игрови план, който бих използвал в битката срещу Анди Руиз, въпреки че съм боксов фен и вероятно в един момент ще потърся нокаута.

Обичаме да нанасяме удари с лоши намерения. Понякога не мислиме за риска, така че когато на ринга се изправят боксьори като мен и Анди Руиз, определено ще видите фойерверки. Всеки път, когато изляза на ринга, гледам да спра битката и да подобря рекорда си, така че бих се сдобил с голяма слава, нанасяйки на Анди Руиз първата загуба с нокаут в професионалната му кариера.“
1 Коментар

  1. Иваил април 12, 2020 3:47 pm  Отговор

    Тулупа пак се е размечтал

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *