Дмитрий Бивол: Ако Канело иска истинско предизвикателство, повече не трябва да търси

Световният шампион на WBA в лека тежка категория Дмитрий Бивол се прибра в Лос Анджелис, САЩ, където започна подготовка. В момента той търси най-сериозните предизвикателства и най-големите битки в кариерата си.

„Време е да обединя лека тежка категория или да се бия с някой от световните шампиони в суперсредна категория,“ Бивол. „Получих много мохвали от международните медии и феновете, но най-важното за мен е да докажа на ринга, че съм най-добрият боксьор в лека тежка категория в света.

Моят екип имаше дискусии с представителите на всички останали шампиони в дивизията: Сергей Ковальов, Артур Бетербиев и Александър Гвоздик – никой от тях не отговори на нашето предизвикателство за обединителни битки, които феновете искат да видят. Всички сме много добри боксьори, нека докажем на феновете коя е най-добият!

Казах също, че се интересувам от срещи с Калум Смит и Хилберто Рамирес до 76, 2 кг, но и от тях не получих никакъв отговор. Мога да се вместя в суперсредна категория и бих искал да се бия за световната титла в тази дивизия. Ако Канело Алварес иска истинско предизвикателство на 14 септември, повече не трябва да търси, а да се бие с мен в суперсредна категория или в лека тежка категория. Аз съм много по-мотивиран да се бия с най-добрите, отколкото от парите.“
1 Коментар

  1. Иво юли 10, 2019 11:26 pm  Отговор

    Няма да го изберат Бивол не е много популярен пък и ДАЗН май искат Канело да избира между Ковальов и Головкин.
    Не знам защо Бетербиев и Гвоздяк биха му отказали сигурно дъртата напаст Аръм е замесен в това. Ако иска по голям бой може да предизвика Баду Джак или Маркъс Браун.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *