Дионтей Уайлдър срещу Луис Ортиз – НА ЖИВО – ДНЕС – 05:00 MOSCOU – 04:00 BG – 03:00 Europe CET – 02:00 Deontay Wilder vs Luis Ortiz

Tази вечер в „MGM Grand“ в Лас Вегас, Невада, САЩ ще се проведе реваншът между световния шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър и Луис Ортиз.

В първия двубой през март 2018 г. Уайлдър нокаутира Ортиз в десетия рунд.

КАНАЛ # 1 Английски
КАНАЛ # 2 Английски
КАНАЛ # 3 Английски
КАНАЛ # 4 Английски
КАНАЛ # 1 Руски
КАНАЛ # 2 Руски
КАНАЛ # 3 Руски4 Коментара

 1. Гошо ноември 24, 2019 7:48 am  Отговор

  Това беше, Ортиз много изчакваше. Времето не е в негова полза. Уайлдър трудно се изморява, а и силата я има до края на мача. Дори не вложи всичко в удара.

 2. Жоро ноември 24, 2019 8:14 am  Отговор

  Направо съм ядосан на Ортиз имаше необходимите инструменти и подготовка да се справи с Уайлдър. Изглеждаше през цялото време че Ортиз си е научил уроците и то доста добре…..Лошо, много лошо…..Защо му трябваше да бърза и да презира толкова често….Просто много си повярва през последните 30 секунди на 7 рунд….И защо изобщо му трябваше да търси нов контакт с Уайлдър в последните 10 секунди…Да искаше да запише още един два удара в актива си….Но той прекрасно знаеше че заради предпазливоста си от височината и размаха на Уайлдър, няма как да го свали с един удар….Просто Уайлдър е неподходящ за много(повечето) да го търсят с дясната, един удар и нокаут….Няма как….
  Мисля си че ако Ортиз бе допуснал този удар след едноминутната почивка между 7 и 8 рунд…Тоест в началото на рунда или по средата щеше да стане…И съответно да има някакъв шанс!
  Не знам аз имам малък опит в аматьорския бокс тук в Испания….Но според вас не ви ки се струва че Ортиз избра да се пробва срещу грешния шампион с тази подготовка и опит мисля си че би взел победа над всеки друг, включително и на Джошуа!
  Респект и към двамата! Язък за Ортиз и съответно че е на 39год. Скромен е и изглежда обсебен от бокса, много мотивиран последователен и най вече силен!

  Жалко че не е свикнал да взима мачовете си, по точки! иначе днес щеше да видим друг шампион!

 3. Дидо ноември 24, 2019 8:21 am  Отговор

  Другите борци за абсолютен световен го изтърваха Уайлдър. Стана вече прекалено добър и умен боксьор. Преди имаше само най-тежкият удар, но сега вече е и умен и следва стратегията си и я ясно кой ще е следващият абсолютен шампион.

 4. Гошо ноември 24, 2019 12:57 pm  Отговор

  Вярно е че го изпуснаха преди време Уайлдър, но също и защото го пазеха от рискови противници. Ортиз не можеше да продължи след падането, той не знаеше къде се намира, ако беше получил още един удар и щяха да го изнасят с маска. Реваншите с Уайлдър на практика те пенсионират. Уайлдър можеше да вкара този удар и по-рано в мача, но изглежда има уважение към Ортиз и го запази. С Фюри няма да е така. Анди щял да бие Уайлдър и да става абсолютен. Аз мисля че ще легне бързо.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.