Дионтей Уайлдър: Скоро ще стана най-високоплатения спортист в света
Световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър очаква да стане най-високо платеният спортист в света.Миналата есен, на Уайлдър беше предложен гарантиран хонорар от $ 15 милиона да обединителен двубой с шампиона на IBF, WBA (супер), WBO и IBO Антъни Джошуа.

Само няколко месеца по-късно му бяха предложени над $ 100 милиона за няколко битки на DAZN, в които влизаха $40 милиона за битка с Джошуа.

„Аз не съм някой, които ще приеме дадено предложение, само като види сумата,“ каза Уайлдър. „Аз оценявам ситуацията като цяло … Сделката с DAZN не ме устройваше. Не можете да сключите сделка, без да знаете условията от сделката. Ако скрият информация от вас как бихте могли да преговаряте?

Скоро ще стана най-високоплатения спортист в света. Ако не вярвате, тогава гледайте. Сами ще се убедите в това… Няма да ми е трудно да организирам битки с Фюри и Джошуа. Аз правя каквото си искам. А те са принудени да правят онова, което им казват. Аз давам заповеди, а те ги изпълняват – това е разликата между нас.“

Дионтей Уайлдър ще защитава титлата си на 18 май в „Барклейс Арена“ в Бруклин, Ню Йорк, САЩ срещу Доминик Бризил.

2 коментара

  1. Иво април 15, 2019 12:57 pm  Отговор

    С две думи 4 5г няма да се бия с Джошуа и Фюри

  2. Lightning_boy април 16, 2019 9:25 am  Отговор

    Започнал е да друса здраво…. 😀

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *