Дионтей Уайлдър: Реваншът с Фюри би бил много лесен за мен
Световният шампион на WBC в тежка категория Деонтай Уайлдър е уверен, че ще унищожи Тайсън Фюри, ако проведат реванш.Двамата постигнаха противоречиво равенство в края на миналата година.

„Реваншът с Фюри ще бъде лесен за мен – каза Уайлдър. „На този етап от живота ми и кариерата си получавам огромно внимание. Аз съм във подем. Не знам за другите боксьори в тежка категория, но изглежда, че всички останали тъпчат на едно място, докато Дионтей Уайлдър се развива. Удивително е как се обърнаха картите.

Исках да сложа край на битката с Фюри с брутален нокаут, нещо, което винаги правя. Бях прекалено зациклил върху нокаута. Той беше прекалено бавен за мен. Определено той беше направил някаква циганска магия върху мен.

Вторият ни двубой би бил много лесен за мен. Фюри и отбора му го знаят. Ето защо не се съгласиха на реванш. Онази вечер му причиних мозъчно сътресение. Той дори не беше разбрал как се е озовал на платнището. А когато някой не знае как се е случило, тогава има сериозен проблем. Как може един боксьор да победи, след като е бил повален на задника си два пъти? Не помня претендент да е победил шампиона, след като е бил повален на задника си два пъти. Реферът осигури на Фюри достатъчно време, за да се възтанови.

Щом той ме е надиграл, тогава защо не се съгласи на реванш? Той казва, че втората битка би била лесна за него, но това със сигурност няма да е така.“

Дионтей Уайлдър ще защитава титлата си срещу Доминик Бризил на 18 май в „Барклис център“ в Ню Йорк, САЩ.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *