Дионтей Уайлдър няма да изпита никакви угризения, ако убие Бризил на ринга
Враждата между световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър и задължителния претендент Доминик Бризил стана лична през 2017 година след като според екипа на Уайлдър Бризил е обидил болната му дъщеря .Уайлдър ще защитава титлата си срещу Бризил на 18 май в „Барклис Арена“ в Бруклин, Ню Йорк, САЩ.

Двамата обещават срещата да приключи с брутален нокаут.

Наскоро „Бронзовият бомбандировач“ заяви, че не би изпитал никакви ургизения на съвестта, ако Бризил скоропостижно се спомине от нараняванията си получени в битката им.

„Няма да изпитам никакви угризения, защото такива са рисковете на професията ни.

Обикновените хора никога няма да разберат нашия спорт. Никога няма да разберат през какво трябва да преминем, как съсипваме организма си. Ние рискуваме живота си на ринга. Всичко може да се случи. Главата ни не е предназначена да получава удари. Един лек удар може да сложи край на живота ви.

Питате ме дали ще убия този човек? Ако това е писано да се случи, тогава ше се случи. Когато попаднете в ситуация като моята и приемете нещата лично, не му мисля доброто, нито той на мен. Феновете ме харесват, защото винаги казвам истината. Аз съм реалист и кавам каквото мисля. Ще свърша работата си на ринга, обещавам ви го.

Не подценявам Бризил. Аз го приемам, сякаш е шампион. Ето колко сериозно приемам този двубой. Той ще бъде морското ми свинче в този експеримент. Аз не го харесвам. Въобще. Онова, което той каза, е неприемливо и не мога да дочакам тази битка, за да си свърша подобаващо работа. Повярвайте ми, че ще го направя.“

2 коментара

  1. Митко април 16, 2019 1:15 pm  Отговор

    Бризил е отворен за чисти удари, ама Уайлдър се е взел за много сериозен удряч със неговите 96 кила на ръст от 2 метра. Надявам се да е послушал екипа си и да покачи тегло.

  2. Иво април 16, 2019 1:53 pm  Отговор

    Ще зобне като брат си и готово 🙂

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *