Дионтей Уайлдър: Майната им на парите, най- много съм ядосан, че Джошуа се предаде

Шансът на световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър да получи най-високият хонорар в кариерата си се изпари в събота, когато Анди Руиз младши победи шампиона на WBA (супер), WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа.

Но Уайлдър не е ядосан заради изненадващата загуба на Джошуа, с технически нокаут в седмия рунд в Медисън Скуеър Гардън. Уайлдър е ядосан за това, че Джошуа „отказа“ да продължи битката след като Руиз го свали за втори път в седмия рунд и за четвърти път като цяло в мача.

„Най-много съм ядосан, че той отказа да продължи битката,“ каза Уайлдър.“Той се предаде! Аз като шампион, като истински шампион, се превръщам в Бронзовия бомбардировач. Когато съм на ринга, не мисля доброто на никого, затова ще трябва да ме убиете на ринга.

Аз заслужих уважение, а Джошуа го получи и в това е разликата между нас. Когато спечелиш нещо, когато идваш от дъното, няма да се върнеш там обратно, без значение какво се случва. Съперниците ми трябва да ме убият на ринга. Трябва буквално да ме убият, защото сърцето ми няма да им позволи да ме победят. Моята воля няма да им позволи да ме победят. Решителността ми няма да им позволи да ме победят. Ето защо животът никога не може да ме победи, защото никога не съм се предавал в живота. Никога не съм го оставял да ме победи, защото сърцето ми няма да го позволи. Моята страст, любовта ми, моята решителност няма да позволят на живота да ме срита в задника и да ме повали долу.

Но когато получиш всичко наготово, няма да знаеш как да се върнеш, когато попаднеш в трудна ситуация, защото просто няма да знаеш как да го направиш. От цялата тази простотия, най-неприятното е, че той се предаде. Майната им на парите! Това копеле се предаде! Работите по 24 часа на ден, дори в съня си. И се предавате? Ти каза:’No mas!’ Остави този дребен човек да те победи. Мислех, че поне битката ще продължи дванадесет рунда. Но той се отказа! Това най-много ме ядосва. О, Боже мой! „
3 коментара

  1. N юни 4, 2019 4:18 pm  Отговор

    Много добре го каза , приятелю , ЖИВОТЪТ е този ,който рано или късно те притиска в ъгъла и те хваща за топките. Тогава ако не си патил достатъчно в тоя живот , няма да се измъкнеш току така. Най великите боксови шампиони, когато стане напечено , играят на ринга като танцуващи мечки ,правят пируети , правят се на по наранени отколкото са ,само за да оцелеят, такъв беше Али ,късния Форман , Кори Сандерс ,Лемон Брюстър.

  2. Ivo юни 4, 2019 11:36 pm  Отговор

    Те вече го биха тоя, цял свят видя Фюри го направи смешен!

  3. Дидо юни 5, 2019 8:43 am  Отговор

    Преди Джошуа беше машина, целеустремена да мине през всеки противник, а сега се превърна в манекена на Хърн, тип звезда, по-скоро прилича на Мики Рурк отколкото на боксьор.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *