Дионтей Уайлдър иска $ 100 милиона за двубой с Джошуа
Световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър не отрича, че е отхвърлил няколко оферти, за да се изправи срещу шампиона на IBF, IBO, WBA (супер) и WBO Антъни Джошуа в обединителен двубой.Според Уайлдър всички оферти са били под пазарната стойност, а Джошуа е отхвърлил още по-висока оферта от $ 50 милиона за срещата.

Уайлдър ще се върне на ринга тази вечер, когато ще се изправи срещу задължителния съперник Доминик Бризил в Barclays Center в Бруклин, Ню Йорк, САЩ.

„Бронзовият бомбандировач“ вярва, че битката с Джошуа е толкова голяма, че неговият хонорар трябва да бъде за $100 милиона, когато двамата се срещнат на ринга.

„Определено хонорарът ми трябва да е $ 100 милиона. Знаем какъв е мащаба на такъв двубой. В момента интересът към тежка категория е изключително голям, освен това парите, които се въртят в този спорт са огромни. Едно е да гледате боксьорите и да знаете на какво са спосбени, но деловата част е съвсем различно нещо. Ето защо аз ценя Шели Финкел и моя екип, които се опитват да ми обяснят някои неща, които понякога са ми сложни дори да разбера. Те са в бокса повече от 30 години,“ – каза Уайлдър.

8 коментара

 1. Васил май 18, 2019 9:38 am  Отговор

  цениш ти..,накрая ще излезе че не Джошуа не иска срещата а именно ти.

  • Ivan -откривателя май 18, 2019 6:01 pm  Отговор

   Както съм казвал в годините….. Да паднеш от Джошуа ,трябва да ти се плати! Той в момента е Мохамед Али! Улайлдър бяга от 50м. Фюри пък да не говорим! Щял да се пенсионира-по болест!

 2. Дидо май 18, 2019 8:23 pm  Отговор

  Хърн отдавна изтърва момента в който предлагаше 15 милиона на Уайлдър, а той беше съгласен на 35-40%, колкото взе Паркър. Вече мизата е далеч по-друга и Хърн видимо е губещият.

 3. Иво май 18, 2019 9:24 pm  Отговор

  Аз не виждам някаква промяна Джошуа все още е водеща страна по всички показатели а факта че с дебюта си в САЩ си е разпродал залата а Уайлдър не може да си напълни на половина неговата само потвърждава това. Реално Хърн нищо не губи като не се бият, Джошуа си взима по 30м без значение с кой се бие, а в тва време Уайлдър реве за 100м ама се бие за 7-8м.

 4. ludmil май 18, 2019 9:31 pm  Отговор

  Хърн да е губещ? :))))) Единствения губещ е Уайлдър с болната си фантазия

 5. Митко май 18, 2019 11:09 pm  Отговор

  За тия цени все пак бива макар че заслуга има и Милър който изгоря във последствие.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *