Дионтей Уайлдър: Искам Дилиън Уайт

Бившият световен шампион в тежка категория Дионтей Уайлдър планира да се върне на ринга в началото на следващата година.

Уайлдър се боксира за последно през февруари, когато беше нокаутиран от Тайсън Фюри в седмия рунд.

„Очаквайте ме на ринга някъде през първата седмица на януари, най-късно в началото на февруари. Сега търсим съперник. Няма да стоя и да чакам един страхливец, който избягва да изпълни задълженията си. Няма да стоя и да чакам. Трябва да се върна на ринга. Имам много фенове, които очакват с нетърпение да се върна на ринга и да правя онова, което правя най-добре.

Реално погледнато в списъка с мои опоненти могат да са Дилиън Уайт, (Анди) Руиз, (Робърт) Хелениус, (Джоузеф) Паркър, (Александър) Усик … Бих искал да се бия с него, преди време той ме предизвиква. В списъка има много момчета. Когато телефонът ви звънне, просто приемете възможността.

Все пак да посоча с кои трима боксьори бих искал да се бия, ако не се стигне до трета битка с Тайсън Фюри? Искам Дилиън Уайт, искам Дилиън Уайт и искам Дилиън Уайт. Този пич е обсебен от мен. Той се държи така, сякаш сме били гаджета и сме имали тежка раздяла, която не може да преодолее. Може би имам хубав задник или нещо подобно, не знам? Без педалски изпълнения,“ каза Уайлдър.2 коментара

  1. Ivo ноември 18, 2020 7:36 am  Отговор

    Тоя неадекватник, индиректно признава тук, че договора с Фюри всъщност наистина е изрекъл и до третия мач тоя търсел съперник. Значи разбра се, че третия мач се отлага и тогава изпълзя от дупката и взе да говори всички тези глупости за водата, ръкавиците, треньора! Докато клаузата беше активна и Фюри се готвеше да му приключи кариерата на тоя бездарник, мълчеше и се криеше. След месец почва НБА ще го вземат за резерва някъде, а и като му гледам хонорарите преди двубойте с Фюри ще изкарва повече пари.

  2. Иваил ноември 18, 2020 11:00 pm  Отговор

    Трябва да се насочи към битка с Джошуа или за новия колан на WBC той е на тия кила

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *