Дионтей Уайлдър: Защо да не се бием два, три пъти с Ортиз?
Световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър е готов да проведе реванш с Луис Ортиз, ако не успее да проведе реванш с Тайсън Фюри или обединителен двубой с шампиона на WBA (супер), WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа.Шели Финкел, комениджър на Уайлдър, призна вчера, че Ортиз е един от трите опоненти, които се обмислят за съперник в следващата битка на Уайлдър.

„Ортиз? Тежка категория е много малка,“заяви Уайлдър.“Така че защо да не проведем с всички тези момчета по две, три битки? Затова не разбирам защо нито една от големите битки не се е провела досега. Ако загубите, добре. Възстановете се и се върнете. Много хора губят през повечето време в живота си, но се отказват. А най-хубавото в живота е, че хората искат да видят как ще паднете и ще се върнете. Лесно е да останете на върха. Лесно е да си шампион, без загуба. Всеки иска да бъде победител, но истинския победител е човек, който пада от върха, затова всеки иска да види как той се усъвършенства и се връща в живота.

Ето защо не ме интересува рекорда ми. Разбирате ли ме какво имам предвид? Ето така ставате двукратен шампион, трикратен шампион, четирикратен шампион. Тежка категория, както казах, е много малка. Затова трябва да направим така, че големите битки да се проведат. Ако допуснате една загуба – можете да се върнете. Погледнете повечето от тези претенденти – те губят често, но колко пъти се бият за титлата? Погледнете Бризил. Той загуби преди от Джошуа, а сега се би отново за титлате.“

2 коментара

  1. ludmil май 22, 2019 10:58 am  Отговор

    Нека направи реванш с Чарли Зеленоф:)

  2. Иво май 22, 2019 12:09 pm  Отговор

    Чарлито е стабиларка издържа повече от Бризил 🙂

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *