Дионтей Уайлдър е готов плати погребението на Бризил
Световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър иска да нарани Доминик Бризил „толкова жестоко“, че няма търпение да започне битката им.Двамата ще проведат двубой тази вечер в „Барклейс център“ в Бруклин, Ню Йорк, САЩ.

„Искам да нараня Бризил жестоко. Толкова жестоко, че кръвта ми кипи в момента. Сега едва мога да запазя самообладание. Но поради факта, че извън ринга няма да ми бъде платено, трябва да изчакам до довечера. Заложени са много пари, а моето семейство трябва да яде.

Така че ще изчакам. Бризил по- добре да бъде около близките си, защото тази вечер, той може би повече няма да може да разговаря с тях. Повярвайте ми, знаете, че не играя игри.

Ако някой си мисли, че това е игра, по-добре да затвори очите си, когато започне битката, защото ше се случи трагедия. Ще се случи трагедия. Най-малкото, което мога да направя (за семейството му) е, да платя погребението му.“

5 коментара

 1. Иво май 18, 2019 12:02 pm  Отговор

  Това ако беше в Англия щяха да го накажат.

 2. Митко май 18, 2019 1:40 pm  Отговор

  Уайлдър предизвиква повече интерес със тия закани, но е твърде краен. Макар, че Бризийл е пълен аутсайдер според букмейкърите доста се говори и рекламира мача им във медийното пространство. Тая вечер във UK има друг двубой във тежка Устинов и Джойс, ама май на никой не му пука. Не че има някаква интрига там, ама поне като минаха кантара да ги споменат някъде по тия по известните сайтове.

 3. Иво май 18, 2019 2:39 pm  Отговор

  Не му се получава нещо с предизвикването на интерес Джошуа почти си е разпродал залата а на Уайлдър е на половина… Боксови свят е развалнуван тая седмица от ПФ на световните боксови супер серии. Кой по дяволите ще пише статии в чужбина да хайпва среща като Устинов и Джойс…

  • ludmil май 18, 2019 3:36 pm  Отговор

   Съгласен съм. Аз лично ще гледам само един мач тази вечер. Инуе-Родригес:)) Надявам се Инуе да победи.

 4. Иво май 18, 2019 4:41 pm  Отговор

  Баранчик едва ли ще направи изненадата но пък пресира смело може и стане добра среща за гледане.
  Инуе очаквам да бие с нокаут след 9 рунд Родригес е корава курабия

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *