Дионтей Уайлдър – времето на Стивърн премина и той трябва да сдаде короната на краля

На 1 Октомври ще се проведе задължителния търг обявен от Световния Боксов Съвет ( WBC ) , за да се определи датата на която световния шампион Бърмейн Стивърн ( 24 – 1 – 1, 21КО ) ще направи задължителна защита срещу претендент N 1 Дионтей Уайлдър ( 32 – 0, 32КО ). До този момент двете страни не успяха да стигнат до споразумение.

Страховития нокаутьор Уайлдър не е играл повече от четири рунда, но неговите съперници бяха все от ниска класа. Стивърн също е добър удряч и има бързи ръце.

Дионтей не вижда нищо специално в Стивърн, и е уверен в своя успех.

“ Стивърн няма с какво да ме затрудни. Както казах и преди, нека по- добрия да спечели. Не се притеснявам от нищо, напротив, много се радвам, че получих тази възможност.“ – каза Уайлдър.

“ Радвам се, че Стивърн стана първия Хаитянски боксьор световен шампион в тежка категория. Но неговото време премина и сега трябва да сдаде короната на краля. Аз ще стана първия Американски боксьор след Шанън Бригс, който ще върне титлата в Америка. Обичам да се бия. Не се страхувам от никого. Готов съм да се изправя срещу всеки.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *