Дионтей Уайлдър: Бъдете търпеливи, битката с Джошуа ще се проведе
Световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър обеща, че дългоочакваната обединителна битка с шампиона на WBA (супер), WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа ще се проведе, но той призова феновете да бъдат търпеливи.Уайлдър се нуждаеше от 137 секунди, за да нокаутира Доминик Бризил и да запази титлата си в събота.

Непобеденият нокаутьор постигна равенство с Тайсън Фюри през декември и преговаряше с него за реванш, както и за двубой с Джошуа.

„Най-хубавото нещо в случая е, че всички тези битки се обсъждат, вратите не са затворени, всички екипи, всички заинтеросовани страни разговарят и това е най-важното нещо,“ – каза Уайлдър.

„Битката с Джошуа ще се проведе. Обещавам ви това. Бъдете търпеливи и ни дайте малко време, за да организираме срещата, така че всички ние да се облагодетелстваме от нея, а не само феновете.

Ние рискуваме живота си на ринга, така че искаме да сме сигурни, че ще получим най-много пари, колкото е възможно за този двубой. Дайте ни малко време, за да изгладим всички различия и вие ще разберете кога битката ще се проведе.“

3 коментара

 1. Иво май 20, 2019 12:21 pm  Отговор

  Тоя пък си мисли че феновете са длъжни да му търпят алчността.

  • k май 21, 2019 3:01 am  Отговор

   Алчността и типичната щатска арогантност са признак на успех там в обетованата земя САЩ. Те дори си въобразяват, че Бог ги създал да управляват света. Болни хора.

 2. Дидо май 21, 2019 9:01 am  Отговор

  Може и алчност да е, но има успех, от 10-15 милиона които му предлагаше преди Хърн, сега говори за 100 милиона. Кой отказва 85 милиона.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *