Дионтей Уайлдър: Битката с Джошуа винаги ще е актуална

Сега, след като разочарованието от загубата на Антъни Джошуа от Анди Руиз младши утихна, световният шампиона на WBC в тежка категория Дионтай Уайлдър отново е оптимист относно техния двубой.

Уайлдър заяви пред Скот Ван Пелт по- време на участието си в ESPN, че вярва, че в крайна сметка ще се бие с Джошуа. Разбира се, това ще зависи до голяма степен от това дали Джошуа ще успее да победи Руиз в незабавният им реванш по-късно тази година.

„Знаете ли, мисля, че битката винаги ще бъде актуална – каза Уайлдър на Ван Пелт. „Загубата не означава, че е настъпил краят на света. Знаете, че много от шампионите, много от нашите шампиони в историята се върнаха след загуби. Така те станаха двукратни, трикратни, четирикратни, петкратни световни шампиони. Много хора мислят, че само защото сте загубили, всичко за вас е приключило.

Но има боксьор като Флойд Мейуедър, който си създаде репутация на непобеден. Той направи много пари и не спираше да побеждава.

Другите боксьори гледат той какво направи и си мислят, че трябва да останат непобедени, за да стигнат до върха и да спечелят много пари. Но това не е така. Единственото нещо което има значение е да се възстановите от загубата и да се върнете.“
1 Коментар

  1. Митко юни 17, 2019 2:58 pm  Отговор

    Битка между двама нокаутьори винаги е атрактивна за гледане и предизвиква голям интерес. Джошуа дори и да няма пояси си е доста доходоносен боксьор. Британските му фенове които му ходят на срещите и си плащат PPV-то няма да се откажат от него, за разлика от писачите по форумите. ;[

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *