“ Динамита “ се завръща в залата, и до края на годината ще прецени дали ще се бие отново

Легендарния Хуан Мануел Маркес ( 56 – 7 – 1, 40 КО ) , отрече появилата се информация, че е решил да се завърне на боксовия ринг през 2015. По думите на 41- годишния бивш световен шампион в четири различни теглови категории, той първо е решил да се завърне в боксовата зала, за да види и прецени дали неговото тяло ще съумее да се справи с тежките натоварвания и чак тогава ще обяви окончателното си решение. Като се очаква това да се случи до края на Декември.

“ Влизам в залата,за да видя как моето тяло ще се справи с физическите натоварвание. Ако се чуствам добре, ще реша до края на годината, дали ще се бия през 2015,“ – каза Маркес.

„Рефлексите, движението, краката, физиката са най= важната част, защото нямам намерение, да се кача на ринга и да загубя. Искам да се отегля след среща срещу силен съпеник или след като стана световен шампион за пети път. Ако след няколко месеца тренировки се чуствам добре, тогава, може би ще се бия, и не един, а най- малко два пъти, но нека да видя първо как тялото ми ще справи с натоварванията.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *