Дилън Уайт наруши мълчанието си относно преминаването си в „ESPN“

Миналата седмица се появи информация, че британският претендент в тежка категория Дилиън Уайт ще подпише договор за сътрудничество с американската промоутърската компания на „Top Rank“ и телевизионния канал „ËSPN“.

Уайт е разочарован от отношението на своя промоутър Еди Хърн от „Matchroom Boxing“, който му бе обещал да проведе реванш срещу световния шампион на WBA (супер), WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа.

Дилиън Уайт проведе последния си двубой на 22 декември миналата година, когато нокаутира Дерек Чисора и след този успех той очакваше да се изправи срещу Джошуа на 13 април на „Уембли“ в Лондон, когато британската суперзвезда трябваше да проведе следващата си среща.

Но Уайт не приеме офертите на Хърн, който е и промоутър на Джошуа.

Когато се разбра, че Антъни Джошуа и Еди Хърн няма да изберат Дилиън Уайт за свой съперник Уайт пътува до Съединените щати, където се срещна с представители на „ESPN“, „Showtime“ и „DAZN“.

Дилиън Уайт е поставен под номер 1 в ранглистите на WBA и WBO в тежка категория.

Нарушавайки мълчанието си относно споразумението си с „Top Rank“ и „ESPN“, Уайт не изключи възможността да продължи работата си с Хърн и „Sky Sport“, но при определени условия.

„Трябва да се развивам. Единственото нещо, което Еди Хърн и Скай Спортс трябва да направят е да си вдигнат палците нагоре. Те трябва да ми предоставят възможност да се бия за световната титла при добри условия. Така че да имаме още един световен шампион във Великобритания ”, каза Уайт.
2 коментара

  1. Пламен март 14, 2019 10:08 am  Отговор

    С две думи не му се ходи, а се опитва да извие ръцете на Хърн

    • Дидо март 14, 2019 11:43 am  Отговор

      Което е узключително трудно защото Еди Хърн е най-голямата скръндза и нагъл тип в бокса, втори Дон Кинг, тоест няколко пъти по-нагъл от Уайт и ако в тази дисциплина имаше победа, тя щеше да е с нокаут от страна на Хърн.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *