Дилиън Уайт: Фюри не трябва да бъде възприеман насериозно, той търси внимание
Претендентът в тежка категория Дилиън Уайт недоумява от някои от последните изявления на Тайсън Фюри.WBC предложи на двамата боксьори да проведат елиминаторен двубой, който да излъчи задължителния претендент на шампиона на организацията Дионтей Уайлдър.

Първоначално, Фюри отхвърли идеята, но след това се съгласи да вземе участие в елиминаторния двубой – ако WBC санкционира битката им за техния „диамантен колан“.

Уайт вярва, че Фюри просто прави коментари, за да получи внимание.

„Днес той казва едно нещо, а утре казва нещо друго,“- каза Дилиън Уайт пред „Скай Спортс“.

„Той каза:’Аз няма да се бия с Дилиън, WBC трябва да му даде шанс да се бие за титлата, той направи всичко, което трябвваше да направи.’ После той каза: ‘Да, ще се бия с него и ще го нокаутирам за шест рунда.’

Той винаги си противоречи на всичко, което казва. Той заяви:’Аз съм линеен шампион в тежка категория, не ми трябва титла. Нито едно санкциониращо тяло, не може да ми нарежда какво да правя, ще се бия с всеки човек, навсякъде.’ А после каза:’Дайте ми да се бия за „диамантеният“ колан на WBC и ще се срещна с Дилиън.’ Той не трябва да бъде възприеман насериозно. Той желае името му да бъде споменавано всеки ден, затова говори всякакви глупости, за да получи малко внимание.“

1 Коментар

  1. Митко май 21, 2019 2:28 pm  Отговор

    Като не може да впечатли със скучния си стил на боксиране ще си прави пиар със говорене на глупости и изричане на празни закани. Някой трябва да му обясни значението на думата нокаут.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *