Дилиън Уайт: Фюри и Уайлдър за страхливци

От Световния Боксов Съвет (WBC) потвърдиха, че ако шампиона на организацията Тайсън Фюри победи Дионтей Уайлдър, той ще може да се изправи в обедителен двубой срещу шампиона на WBA (супер), WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа.

Това означава, че задължителният претендент за титлата на WBC Дилиън Уайт най-вероятно ще трябва да изчака най-рано до края на 2021 г.

Обезсърчен от новината, Уайт каза следното:

„Обезкуражаван съм през цялото време, защото никога не съм имал сериозна любителска кариера. Никога не съм имал големи промоутъри. Не съм спечелил нито един олимпийски златен медал (като Джошуа). Отписван съм от деня, в който станах професионален. Аз съм боец ​​по дух. По природа. Така че всичко, което знам, е че трябва да продължа да се бия. Колкото и да е трудно, просто ще продължа да се бия.

Много е обезкуражаващо. Отчайващо е, когато един страхливец притежав колана. Послед го предава на друг страхливец, който не иска да се бие с мен. Всичко е някаква лудост. Нямам вражда с WBC. Направих всичко, което те ме накараха. Срещнах се с повече от десет претендента от Уайлдър и Фюри взети заедно. Това е лудост!“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *