Дилиън Уайт: Тайсън Фюри не е линеен шампион, не съществува такова възприятие
Британският претендент в тежка категория Дилиън Уайт се интересува от битки с големите имена в дивизията.Един от боксьорите, с които би искал да се срещне, е Тайсън Фюри, който счита себе си за линеен шампион.

Мнозина специалисти считат „Царя на циганите“ за най-добрия боксьор в тежка категория, но Уайт поставя Фюри на четвърта позиция в дивизията, след себе си, шампионът на WBC Дионтей Уайлдър и Джошуа.

„Няма такова възприятие като линеен шампион. Как може той да е шампион в тежка категория, когато не притежава истинска титла? В това няма никаква логика,“ каза Уайт.

„Срещнах се с боксьори от топ десет, докато той се биеше с нещастници. Съперниците ми бяха легитимни боксьори от първата десетка. Двама от които световни шампиони, един актуален и един бивш. Когато Джозеф Паркър се би с Антъни Джошуа, всички казваха, че той е най-сериозният тест в кариерата на Джошуа. Паркър нарани Джошуа, докато аз излязох на ринга и го пребих. Да, аз също бях наранен, но нека бъдем честни – едно нещо е аз да победя Паркър, а друго е Джошуа да победи Паркър. Защо?

От две години се опитвам да проведа реванш с Джошуа. Тези момчета обаче умело заблуждават обществеността, така че да изглежда, че се надценявам и не искам да се бия.

Също така отдавна се опитвам да се срещна с Тайсън Фюри, но засега без успех.“

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *