Дилиън Уайт победи Мариуш Вах в трудна битка

Преди малко на Дирия Арена в Дирия, Саудитска Арабия натежалия Дилиън Уайт изпита сериозни проблеми срещу активния Мариуш Вах, но в крайна сметка го победи с единодушно решение.

Вах тръгна в атака от самото начало на двубоя. Той пресира Уайт и успя да пласира някои точни удари, но не съумя да нарани съперника си. Уайт контраакуваше и използваше джеба си, за да стои на дистанция от полякът. Той контролираш събитията на ринга, но понякога пропускаше удари.

В третия рунд двамата започнаха да разменят удари в телата си.

В четвъртия и петия рунд Уайт надигра Вах, но ветеранът намери съперника си с тежки удари.

Постепенно двамата започнаха да се уморяват.

В последните рундове двамата си размениха добри удари, въпреки доброто представане на Мариуш Вах, победата с резултат 98-93, 97-93 и 97-93 беше присъдена на Дилиън Уайт.
4 коментара

 1. Найденов декември 8, 2019 3:54 pm  Отговор

  Респект за Вах… Бях го отписал , а е било грешка.

 2. strelecaaa декември 8, 2019 8:31 pm  Отговор

  Дилиън тъкмо беше започнал да показва бокс, не само хамалски бой и сега с този мач – старата песен на нов глас. Жалко, мислех си, че това момче ще има бъдеще, но освен голямата уста, друго не показа. В тази форма, в която беше снощи, никога не би победил Чисора.
  Вах определено ме изненада. Показваше някакъв вид агресия в края на рундовете.

 3. Митко декември 8, 2019 11:00 pm  Отговор

  Уайт със всеки изминал мач все по дебел става. Сигурно е от допинга който му изменя хормоналния баланс. Няма никакъв тестостерон тоя тип. Скоро цицките ще му стигнат пъпа…

 4. Найденов декември 10, 2019 1:33 am  Отговор

  И аз му се чудя на Уайт , кво шкембе пуснал , кви паласки. Професионални спортисти с огромни доходи. Ненормална работа !

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *