Дилиън Уайт и Майкъл Хънтър очакват решението на Александър Поветкин

Дилиън Уайт и Майкъл Хънтър очакват решението на Александър Поветкин, като промоутърът Еди Хърн се надява да организира битка между двама от тримата в тежка категория.

Руснакът преди това бе спряган като опонент на Александър Осик в така дългоочаквания му дебют в кралската дивизия в Чикаго на 18 май, но британският претендент Уайт и американецът Хънтър също се разглеждат като съперници за Поветкин.

„Много неща се случват в тежка категория в момента, каза Хърн пред Скай Спортс – Ще се срещне ли Усик с Поветкин? В следващите два дни ще вземем решение. „

Александър Поветкин остава отворен за битка с Александър Усик и възнамерява да проправи пътя сим към битка за световната титла след поражението му от обединения шампион Антъни Джошуа на Уембли през миналия септември.

„Поветкин се интересува да продължи кариерата си и се надява да се върне на ринга през май или юни тази година“, каза Корнилов. – Той иска възможно най-големите битки, битката за титлата ще бъде най-интересна, но той не е против двубой с Усик.“
3 коментара

 1. Найденов март 14, 2019 2:18 pm  Отговор

  И двамата ще ги тресне в нокаут. От двамата , Уайт би оказал по- продължителна съпротива…,но неизбежно ще бъде изпратен в царството на щастието предсрочно.

  • ludmil март 14, 2019 7:18 pm  Отговор

   Абсолютно съм съгасен.

 2. Иво март 14, 2019 2:22 pm  Отговор

  Поветкин към момента ще изкара най много пари с Уайт така че би трябвало на там да се насочи.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *